Hønen og ægget

Irmas legendariske lysreklame med hønen, der lægger æg skal flytte hjemmefra, for bygningen skal ombygges. Der har den været et kært vartegn, der siden 1936 har spejlet sig i Søerne, og det må se helt forkert ud uden høne.

Hønen selv har været heldig – den flytter på landet, mens der bygges, og den kommer til at bo i biodynamiske omgivelser med sortbrogede grise og røde malkekøer.

Knuthenlund er på sin vis også både hønen og ægget – her er gammeldags dyreracer og topmoderne forhold, hvor man arbejder med naturen på både gammeldags facon, samtidigt med at der er videnskab ind over. Et godt sted at være for en alderstegen høne.

Man kan også hilse på glade grise på Knuthenlund (Foto: FP Anduin)

Hønens housewarming

Hønen bliver sat op på en rød lade, og 21.  oktober kan man komme og hilse på til hønens housewarming.  Knuthenlund har mange aktiviteter i efterårsferien, og mon ikke der kommer flere, når der nu også er høne på gården. Laden kan beses allerede den kommende weekend, hvor der er Kulinariske Høstdage på Knuthenlund.

Måske det bliver nødvendigt at arrangere ture fra København til den savnede høne – hvor man så også har chancen for at købe souvenirs med hjem i form af fantastiske fødevarer.

Her er også plads til høne og æg (Foto: FP Anduin)

Irma har forberedt sig på, at hønen bliver savnet – man kan føle dens videre færd på @IrmaDanmark eller www.irma.dk/irmahonen, til den kommer hjem til Sortedamsdosseringen igen.

Hønen på taget. (Foto: COOP)

 

Anduin