De Kulinariske Øer

Det smukke køkken på Søholt vil danne ramme om ’Årets Vildtret’

6. november afholdes ’Årets Vildtret’, som ellers har været et københavnsk arrangement. Nu kommer det til Lolland, hvor Søholt Gods vil være vært for kokkedysten.

Søholt er også kendt for den smukke, nyanlagte barokhave.

Søholt er også kendt for den smukke, genskabte barokhave.

Det er godt for Lolland, som allerede er kendt for fantastiske fødevarer – også langt ud i verden, hvor flere lande står i kø for at være med til Local Cooking på Knuthenlund.

Nu kommer der så fokus på vildt fra Lolland, og at Søholt Gods lægger køkken til er helt naturligt. Søholt leverer nemlig vildt til Fælleskøkkenet i Sakskøbing.

Også erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen er begejstret: ’Hvis vi skal skabe endnu mere liv og vækst i vores landdistrikter, så er det vigtigt, at vi bruger alle de kræfter, som lokalt kæmper for at skabe nye job – det gælder i landbruget, lokale produktionsvirksomheder og ved at tiltrække danske og udenlandske gæster til unikke restauranter over hele landet.’

Lokale råvarer

Konkurrencen har været holdt hvert år siden 2011, og finalisterne skal i år dyste om at fremstille den bedste ret af vildt nedlagt af jægere fra jagtparaden på Søholt Gods. Derudover får kokkene bl.a. grøntsager, råmælk og øl fra lokale producenter.

Konkurrencen har til formål at gøre danskerne opmærksomme på jagt og de smagfulde og det forskelligartede vildt, der findes i naturen.

 

Anduin

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies til statistik med anonymiserede data mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk