Gråandebryst fra Gonzalez Feilberg vinder af årets produktpris på Årets Vildtret

Gonzalez Feilberg har sin åbningen imponeret med fantastisk mad og derudover et stort engagement i Nakskov by, hvor Maria bl.a. sikrede sidste års skøjtebane.

Nu er de så på førstepladsen til Årets Vildtret, hvor de kom med i finalen med to produkter i konkurrence med over 50 andre. Det blev så det saltede og røgede gråandebryst som blev vinder, hvor ’der ikke var skygge af tvivl’, som Povl Lønberg udtrykker det. Det andet produkt var en vildtterrine med Rancio fra Frederiksdal.

’Årets produktpris gik til Restaurant Gonzalez Feilberg i Nakskov for et saltet og røget gråandebryst. Produktet er en flot kombination af smag, godt håndværk og konsistens. Og ikke mindst viser det rigtig mange anvendelsesmuligheder af gråanden, der er en af de vildtarter, der er meget af i sæson,’ forklarer Henrik Willert Nielsen, der er kok og direktør på Den Kongelige Skydebane Sølyst og overdommer i festivalens anden konkurrence: Produktprisen. ’Prisen er meget velfortjent’, konkluderer Henrik Willert Nielsen.

Det er slagter Engdahl i Holeby, som har slagtet ænderne.

Skriv et svar