De Kulinariske Øer

Målsætning hos Knuthenborg – Lolland-Falsters bedste burgere

Knuthenborg Safaripark samarbejder nu med kokken Asmus Hamann, køkkenchef i PFA og ejer af Big A’s Diner, for at løfte parkens gastronomiske niveau.. Ambitionen er at have landsdelens bedste burgere, men det er ikke det eneste, der kommer på menuen. En udfordring som måske bliver taget op af andre på Lolland-Falster.

’Planen har hele tiden været, at vi vil løfte vores nuværende madkoncept op i en højere liga. Vi har, så at sige, gjort vores attraktionsmad endnu mere attraktiv. Vi fokuserer på de måltider, som hidtil har appelleret mest til vores gæster og givet dem et løft opad,’ fortæller direktør og ejer Christoffer Knuth.

Varianterne bliver en klassisk med grillet oksebøf og bacon suppleret med en med sprød, paneret kylligecvuvette eller pulled pork. Hjemmelavet – også de syltede rødløg.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies til statistik med anonymiserede data mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk