De Kulinariske Øer

Pluk selv på Frederiksdal

Gratis stevnsbær lørdag 20. august kl. 12-17 på ‘Åben Mark’ på Frederiksdal Gods.

Når maskinerne har været der, er der stadig mange bær tilbage.

Når maskinerne har været der, er der stadig mange bær tilbage.

Frederiksdal tilbyder gratis selvpluk af surkirsebær, så du kan lave verdens bedste kirsebærsauce til jul. Gider du ikke plukke, kan du købe en spandfuld maskinhøstede bær (ca. 8 kg) til 60 kr.

Der vil desuden være smagsprøver på Jan Friis Mikkelsen opskrift på kirsebærsovs og flere andre ting. Frederiksdal tager også vine med i marken, så man kan smage og købe dem, og der vil være rundvisning i vineriet kl. 13 og kl. 15 af Morten Brink Iwersen.

PROGRAM

KL. 12.00 JØRGENSMARK ÅBNER
– Gratis selvpluk
– Smagsprøver på kirsebærsauce og andet du kan bruge bærrene til
– Smagsprøver og mulighed for køb af vinene fra Frederiksdal
– Køb af maskinhøstede bær – en spand (6-8 kg) for 60 kr.

KL. 13.00 GRATIS RUNDVISNING I VINERIET

KL. 15.00 GRATIS RUNDVISNING I VINERIET

KL. 17.00 MARKEN LUKKER

PRAKTISK

ADRESSE: Højsmarkevej 61, 4900 Nakskov

HUSK: Emballage til kirsebær. Frederiksdal tager dankort, kontanter og mobilpay. Der er ikke toiletfaciliteter i marken.

Dette er chancen for at forsøge sig med, hvad man kan skabe af lækkerier med kirsebær. Jeg vil varmt anbefale at plukke/købe og lige lade springe i gæring – og så bruge indholdet til fyldte lader. Kirsebærrene er de specielle bær, der bruges til vine og likør.

Lige når bærrene har startet gæring, smager de himmelsk.

Lige når bærrene har startet gæring, smager de himmelsk.

Anduin

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies til statistik med anonymiserede data mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk