Så er der mad

Og det er både til maven, hjertet og hjernen

Madens Folkemøde er i gang, og der er virkelig noget at komme efter. Man skal have god tid – der er gået et par timer, før man når at blinke med øjnene, og der er udfordringer til alle sanser, når man går rundt.

Debatter i en lind strøm om alt fra ’hvor blev smagen af’ til ’verdensmestre i økologi’.  Og så er der så det, mange nok kommer efter – en aldeles uimodståelig række af lækkerier fra diverse producenter, som leverer noget særligt.

Lolland-Falster er repræsenteret ved MULD – et lokalt fødevarenetværk med kød, grønt, brød, vin, cider… alt hvad man har brug for til et veldækket bord.

De har fået selskab af producenter fra resten af landet, som bl.a. kommer med tangprodukter, boblete og brislinger. Jeg indrømmer – jeg er til boblete.

Og brislinger

Og måske tang

Og måske det der brød med melorme

Og rom

og noget med vindruer…

og øl…

… Ok, ok – jeg kommer igen. Der er flere foredrag af den interessante slags, der er workshop (hvem siger nej til noget med chokolade), og der er en del ting, jeg nok kommer til at slæbe med hjem, når jeg kommer igen i morgen.

Man kan uden videre få en hel dag til at gå. Blive klogere. Blive mæt. Blive inspireret…

 

 

Anduin

Skriv et svar