Smag på Bornholm som Kulinarisk Ø

Den måtte jo komme – En madfestival på Bornholm – Og nu er den her.

Bring it on…

Bornholm er et sprudlende knopskyderi af madoplevelser. Nye producenter og nye spisesteder dukker hele tiden op og supplerer et i forvejen mangfoldigt og spændende fødevarelandskab. Hele Bornholm er festivalplads, når Kulinarisk Ø – Bornholms Madfestival fra 24. – 28. juni 2018 finder sted for første gang.

Det er Bornholms Landbrug & Fødevarer, Gourmet Bornholm samt Destination Bornholm, der er gået sammen om arrangementet, der tager over når Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem har fejret sit 10 års jubilæum den 23. juni. 5 dage med madkultur på alle mulige måder og tidspunkter er hvad der venter de madglade gæster.

Stort program for hele øen

 

Det omfattende program, allerede år 1, har faktisk positivt overrasket arrangørgruppen. Elisabeth Falk fra Bornholms Landbrug & Fødevarer er i hvert fald meget begejstret over det store engagement hos producenter og spisesteder: ”Vi vidste godt, at timingen var rigtig og at Bornholm nærmest manglede en madfestival, men det har alligevel været overvældede at se, hvor dygtigt og hvor kreativt vores producenter og spisesteder har budt ind til programmet. Og det allerede første år. Det lover godt for de kommende år.”

Menuen ligger klar på www.bornholm.info/madfestival og på www.gaarden.nu. Her kan gæsterne læse mere om – og tilmelde sig til – en lang række spændende og velsmagende tilbud. Der er alt fra en tidlig morgentur til bistaderne hos en biavler, til pluk-selv med rundvisning i frugtplantagen, picnic med sommerfugle og besøg hos Bornholms første wagyu-kvæg.