Tal med mad i munden

Programmet til Madens Folkemøde er klar – og man kan få meget travlt – og møde lokale producenter i MULD.

 

Programmet er righoldigt, og der bliver – som titlen siger – talt ganske meget. Der er rigtigt mange debatter med yderst interessante emner, og man kan sagtens få en dag eller to til at gå med bare at lytte.

Udover debatterne er der også workshops – en del for børn – hvor man kan forsøge sig med f.eks. at bage, lære om sild eller lære vegansk madlavning.

Nogle smagninger koster ekstra – man bestiller billetten til dem på hjemmesiden, hvor man også kan købe entrebillet til 50 kr.

Udover debatterne er der markedsliv med masser af boder fra politik til miljø, og man kan i det hele taget blive klogere på mange af de emner, som optager os alle – klimaet fx

Der er forskellige madboder, så man behøver ikke gå sulten hjem – og hvis man er til det helt store, er der en fin middag lørdag aften.

Beliggenheden på Engestofte udenfor Maribo vil nogle måske mene er en kende ’ude på landet’, men der er 1200 parkeringspladser og shuttlebus helt fra Nykøbing F, så man kan ikke undskylde sit fravær med, at det var umuligt at komme derhen.

De lokale producenter bliver repræsenteret af netværket MULD, som har samlet en lang række entusiaster på fødevareområdet. De producerer på de lokale øer – helt ud til de yderste – og man kan smage sig igennem de lokale delikatesser i Kostalden under MULD-banneret.

Læs mere på

www.madensfolkemoede.dk

 

Anduin